Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17.00 euro

 Eendenlever/brioche/rucola
 
gelei van citrusvrucht/rode biet/zwarte pens

 24.00 euro
 Heekhaasje/fregola
 tomaat/butternut/kokkels/kervel
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

 22.75 euro

 Bisque/grijze garnaal
 venkel/kruidenroom/bouchot mossel

 13.00 euro

Hoofdgerechten

 Hazenrug/knolselder
 zoete aardappel/witloof/shi-také/spitskool
 (supplement hazenrug 7 euro op het menu)
 35.00 euro

 Black Angus
 frietjes/mesclun/béarnaise of peper

 31.00 euro

 Fazant/druivenblad (voor 2pp)
 pastinaak/appel/veenbes/witloof

 Pladijs/knolselder
 
dijonaise/spinazie/koolrabi

 58.00 euro

 

 26.00 euro

Nagerechten

 Doyenée peer/witte chocolade
 mango/peperkoek/abrikoos
  12.50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14.00 euro